Leverandstider

Alla paket skickas inom 48 timmar efter det att vi mottagit ordern om inte annat anges vid beställning. Efter det att paketet skickats tar det i regel 1-3 arbetsdagar innan paketet når fram.

Försenade leveranser

Förseningar händer även de bästa, men vi gör givetvis allt vi kan för att förhindra detta. Skulle det mot all förmodan bli så att ditt paket blir försenat så ser vi självklart till att lösa detta på bästa möjliga sätt när ni kontaktar oss.

Skadad vara under leverans

Om din produkt skulle råka ut för en skada under leveransen så ber vi dig i första hand att prata med det ombud där du hämtar ditt paket så att de är informerade om detta, kontakta sedan oss så hjälper vi er med att göra en reklamation till det fraktbolag vi använt oss av för att sedan komma fram till bästa möjliga lösning för dig.

Fått fel vara

Skulle du få fel vara skickad till dig så ber vi dig kontakta oss via mail. Vi ber er bifoga ert ordernummer och bilder på det ni fått, samt ange vad som uteblivit i er leverans. Vi kommer givetvis ordna med frakten för det som ska returneras till oss samt för det som vi ska skicka till er.

Ansvar för försändelsen

Vi ansvarar för hela försändelsen från det att den skickas från vårt lager, tills den nått er.

 

 

 

Stäng meny
×

Kundvagn