Köp

Vid beställning genom CaddieWorks gäller inga avtal innan kunden mottagit en orderbekräftelse på sin beställning. Orderbekräftelsen skickas till kund inom 24 timmar efter att beställningen är lagd. Kund har alltid rätten att häva köpet utan någon kostnad fram tills dess att varan är skickad. CaddieWorks förbehåller sig även rätten om återtagande av produkterna tills fullständig betalning mottagits av kund. Enligt lag så måste du som kund vara 18 år eller äldre för att handla från oss och vi måste även kunna fastställa kundens bostadsadress.

Priser

Alla våra produkters priser inkluderar moms enligt skatteverkets regler för både nya samt begagnade produkter inom EU. När en beställning har bekräftats kan inte priserna ändras av oss, men de kan dessvärre ändras av vissa omständigheter som CaddieWorks inte råder över. Till exempel valutaförändring eller förändrad moms. Kunden har alltid rätt att häva köpet utan några extra kostnader om priserna skulle ändras.

Frakt

Kostnaden för frakten beror på paketets storlek samt paketets vikt. Normalt ligger frakten för klubbor och större utrustning på 150kr, medan mindre utrustning så som spikes, bollar, handskar, med mera ligger betydligt lägre på 29kr-100kr.

Betalningsalternativ/betalningsvillkor

Kortbetalning
Vi erbjuder kortbetalning via Stripe som ger kunden en säker kortbetalning. Läs mer om Stripe här : https://stripe.com/se
Stripe’s allmänna användningsvillkor hittar ni här: https://stripe.com/se/checkout/legal 

Swish
Vid betalning via Swish får du information i din orderbekräftelse om vilket nummer du ska swisha till samt vilken referens ni ska ange i swishmeddelandet. När din betalning mottagits hos CaddieWorks skickas din beställning.

Skydd av personuppgifter

När du som kund registrerar dig och/eller gör beställningar via CaddieWorks.se så godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet med det enda syftet att fullfölja och tillhandahålla den service du som kund förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätten att få tillgång till den information vi registrerat på dig. Anser du att den information vi har är felaktig eller irrelevant så kan du begära att det ska rättas eller tas bort ur kundregistret. Kontakta oss via e-post: info@caddieworks.se för att vi ska kunna åtgärda detta. CaddieWorks försäkrar er om att de uppgifter vi sparar om våra kunder ej kommer att säljas eller överlåtas till tredje part.

Under 2018 ersätts PUL av GDPR som är nya dataskyddsregler som gäller inom hela EU. Eftersom vi inte lämnar ut uppgifter till tredje part innebär detta inte någon direkt skillnad mot PUL vad gäller behandling av din information eller vår relation till dig som kund.

Stäng meny
×

Kundvagn