CaddieWorks erbjuder alla kunder 12 månaders garanti på all utrustning!

Du som konsument har alltid reklamationsrätt enligt konsumentköplagen, vilket ger dig rätten som privatperson att klaga på en vara eller produkt inom en period på 3 år som gäller vid köp inom Sverige. Så snart som  möjligt efter att en upptäckt gjorts så ska detta reklameras inom en skälig tid på 2 månader.

Vi garanterar att allt vi säljer är och förblir fritt ifrån defekter vid normal och sedvanlig användning utav utrustningen. Detta förutser att konsumenten ej vanvårdar utrustningen på ett sådant sätt som t.ex. gör justeringar/ändringar på den, onormalt användande eller något av yttre påverkan.

Vad händer ifall varan skulle vara defekt?

Skulle varan mot all förmodan vara defekt från det att den lämnat oss på CaddieWorks så ber vi så hemskt mycket om ursäkt för omständigheterna detta har medfört. Vi försöker givetvis reparera utrustningen i första hand, skulle detta inte vara aktuellt så kan du som konsument givetvis returnera produkten och få pengarna tillbaka. I vissa fall kan vi göra prisavdrag på produkten i överenskommelse med konsumenten. Den lösning vi kommer fram till beror främst på vilken typ av defekt/fel varan innehar och hur vi kan lösa detta på bästa sätt.

Vi prioriterar givetvis våra reparationer och räknar med att det tar ungefär 1-2 veckor för din vara att repareras ifrån det att vi mottagit varan från er tills dess att den är återställd och redo att skickas iväg till er igen. Vi har tyvärr inga som helst möjligheter att lämna någon ersättningsprodukt under den tid det tar att reparera er utrustning.

Garantin gäller ej vid något av följande

  • Olyckshändelse eller oförutsägbara händelser efter de att konsument mottagit varan.
  • Vid vanvårdande utav vara.
  • Vid användning som ej avser sedvanlig användning.
Stäng meny
×

Kundvagn